Televiziune Online Ieftină
Reading Time: < 1 minute
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on martie 14, 2024 by admin24news

SEARCH

B1 A fost lansată aplicația ROeID

Radio România Oltenia Craiova

REGIONAL

By Puiu Vulea

roeid A fost lansată aplicația ROeID

Craiovenii au posibilitatea, de astăzi, să se autentifice în toate platformele digitale pe care statul român le administrează, dar și să se conecteze la alte platforme digitale guvernamentale din întreaga Uniune Europeană.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, împreună cu Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), au lansat aplicația mobilă ROeID, care oferă o modalitate nouă de gestionare a conturilor pentru serviciile publice, toate serviciile digitale fiind accesibile printr-un singur login.

Practic, ROeID asigură identitatea digitală a tuturor cetățenilor României, facilitându-le autentificarea în toate platformele digitale pe care statul român le administrează, dar și conectarea la alte platforme digitale guvernamentale din întreaga Uniune Europeană. O imagine a cărții de identitate, un selfie și un video scurt sunt pașii necesari pentru crearea contului ROeID. Primăria Municipiului Craiova se află printre primele cinci municipii din țară al cărui portal de servicii electronice este înrolat în platforma ROeID.

Mai multe informații

https://www.radiooltenia.ro/a-fost-lansata-aplicatia-roeid/

ajax-loader-2x A fost lansată aplicația ROeID

This Post Has Been Viewed 15 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *