Televiziune Online Ieftină
Reading Time: < 1 minute
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on noiembrie 7, 2023 by admin24news

Breaking News!
Accident mortal, în județul Giurgiu! Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut viața în urma evenimentului rutier. Tragedia s-a produs, în această dimineață, între localitațile Hulubești și Călugăreni

https://breakingnewsgiurgiu.ro/accident-mortal-in-judetul-giurgiu-un-tanar-in-varsta-de-20-de-ani-si-a-pierdut-viata-in-urma-evenimentului-rutier-tragedia-s-a-produs-in-aceasta-dimineata-intre-localitatile-hulubesti-si-calug/

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile, în pădurea de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. În sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Tânărul a fost gasit în stop cardio-respirator. Imediat, pompierii au început manevrele de resuscitare, acestea fiind continuate de personalul medical al SAJ și SMURD. În ciuda eforturilor depuse, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa :

ajax-loader-2x Accident mortal în Giurgiu

This Post Has Been Viewed 4 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *