Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: 3 minutes
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on noiembrie 12, 2023 by admin24news

feat_articole_interesante_text_rev Articole interesante de citit astăzi – 12 noiembrie 2023

eMAG vinde un whisky de 100.000 de lei, redus de la 150.000 de lei. Ce-i drept, măcar include și o sesiune de degustare și o cină la un restaurant de lux. Un cuplu de americani ține de peste 50 de ani un restaurant în San Francisco. Au văzut de toate, de la Vietnam la AI, […]

Articole interesante de citit astăzi – 12 noiembrie 2023

eMAG vinde un whisky de 100.000 de lei, redus de la 150.000 de lei. Ce-i drept, măcar include și o sesiune de degustare și o cină la un restaurant de lux.

Un cuplu de americani ține de peste 50 de ani un restaurant în San Francisco. Au văzut de toate, de la Vietnam la AI, dar localul, deschis non-stop, este neschimbat. „What’s the future of the place? I ask at one point. I’ve heard from a few regulars that his family wants him to start winding things up—he’s 84. I might as well have been asking about the future of gravity. He points at the sign out front—We Never Close—and moves on to more practical questions.”

Unele vedete OnlyFans au agenții de comunicare. Adică o echipă de oameni se ocupă de chat cu fanii și răspuns la mesaje, iar fanii de obicei nu știu că nu vorbesc cu persoană pentru care plătesc bani.

Povestea lui Philip Schlamberg, ultimul american mort în Al Doilea Război Mondial. A murit chiar în timp ce împăratul Japoniei anunța capitularea, în ultima misiune de luptă desfășurată în WW2.

Un avion a decolat din Londra cu 4 ferestre prost fixate, iar 2 dintre ele aveau panoul exterior lipsă. Cică ar fi căzut de la filmările din ziua anterioară.

Americanii încep să elimine reglementarea right-on-red. În multe orașe din SUA, ai voie să faci virajul la dreapta pe lumina roșie a semaforului, ca și cum ar fi semafor special de verde intermitent acolo. După cum vă așteptați, însă, au loc și multe accidente.

Cercetătorii au identificat o genă care ar cauza ADHD. Mi se pare fascinant că o mulțime de adulți nici nu știu că suferă de așa ceva și dau vine pe alți factori. În plus, cică la femei se manifestă altfel ADHD-ul și este mai puțin studiat pentru că recent s-au descoperit diferențe.

Poluare cum nu poți vedea nicăieri în Europa și te face să apreciezi legile de aici. Un râu indian este acoperit cu spumă toxică de amoniac și fosfați. Este unul dintre cele mai poluate râuri și, culmea, unii locuitori beau apă din el.

rau_indian_poluat-620x349 Articole interesante de citit astăzi – 12 noiembrie 2023

45% din locuințele din Gaza au suferit stricăciuni sau au fost distruse. 200.000 de palestinieni nu mai au case. Zona de nord nu mai are electricitate de aproape o lună. Canalizarea nu funcționează. O mulțime de hărți și statistici găsiți aici.

O oaie care a stat blocată timp de 2 ani pe o plajă stâncoasă din Scoția a fost salvată. Bine că a avut ce mânca. Sper să-i dea numele Robinson sau ceva.

Un tablou de Picasso s-a vândut cu 139 de milioane de dolari la licitație. S-a vândut de fapt o colecție de tablouri de peste 400 de milioane de dolari, al cărei proprietar a murit recent la vârsta de 102 ani.

În SUA au apărut tabere care învață copii să fie YouTuberi. Nu că trăim vremuri extraordinare?

BMW i5 M60:

FDA-ul american aprobă oficial utilizarea unui medicament pentru diabetici în cure de slăbire. Mounjaro de la Eli Lilly se va vinde sub numele de Zepbound pentru reducerea greutății.

Un cuplu a murit în camera de hotel după ce în camera vecină lor s-a dat cu insecticide. S-a întâmplat în Hurghada, Egipt, la un hotel de lux.

Patrick Dempsey este numit cel mai sexy bărbat în viață de revista People. Are 57 de ani.

Actorii s-au înțeles cu studiourile după 118 zile de grevă. Salarii mai mari, bonusuri din drepturile de streaming, iar AI-ul nu le va putea folosi imaginea pentru roluri neplătite în filme.

Pompierii australieni lansează un nou calendar. Bărbați la bustul gol, cu animale în brațe.

calendar_pompieri_australieni-305x367 Articole interesante de citit astăzi – 12 noiembrie 2023

Fotografii spectaculoase și cu păsări, nu doar cu pompieri. Câte forme plăcute sunt în natură, nu?

White Toreador, un cocktail cu tequila și… iaurt inventat la unul dintre cele mai bune baruri din lume.

ajax-loader-2x Articole interesante de citit astăzi – 12 noiembrie 2023

This Post Has Been Viewed 35 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *