Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: 2 minutes
What’s your Reaction?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on ianuarie 25, 2024 by admin24news

Partidul Mișcarea Populară dorește să facă următoarea precizare, având în vedere atacul fără precedent la care este supusă opoziția din România de către partidele aflate la putere:

Ieri, în plină zi de sărbătoare națională, cu largul concurs al partidelor de la putere, a fost organizată o ședință care, în mod fals, este prezentată drept acțiune a Partidului Mișcarea Populară.

În acest sens, facem precizarea că prin aceste acțiuni orchestrate de PNL, acest partid arată cât de mult disprețuiește democrația și că utilizează orice instrumente pentru a ataca opoziția.

În ultimele săptămâni, în întreaga țară, liderii PNL au racolat prin metode totalitare primarii PMP, iar în prezent, într-un dispreț total față de simbolurile naționale, au organizat la Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române, o ședință care este prezentată în mod fals și diversionist drept ședință PMP, cu scopul de a ataca alianța „Dreapta Unită”.

Faptul că fostul ministru și fost lider al PMP, Cristian Diaconescu, a acceptat acest rol umilitor de agent electoral al PNL și PSD, nu ne surprinde, având în vedere evoluția sa politică de fost ministru al PSD și UNPR. În prezent, s-a transformat dintr-un om cu profunde convingeri de stânga, într-un util provocator de dreapta.

fb_img_17062018866191404160338174257520-1024x1024 Cristian Diaconescu executat de PMP: face jocul celor de la PNL

Atragem însă atenția actualei puteri că nu va reuși, prin practici folosite de regimurile comuniste, să destabilizeze și să descurajeze opoziția din România.

PMP este determinat să lupte alături de partidele de opoziție împotriva actualei puteri și va continua să fie parte a alianței „Dreapta Unită”.


ajax-loader-2x Cristian Diaconescu executat de PMP: face jocul celor de la PNL

This Post Has Been Viewed 202 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *