Televiziune Online Prin IPTV
A person sitting in the passenger seat of a car holding a soda cup and a paper fast food bag, with a car wash in the background.
Reading Time: 4 minutes
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on aprilie 28, 2024 by admin24news

Azi noapte trecut de miezul nopții intr-o intersecție din Bucuresti, pe langa Cimitirul Belu îmi apare la mașină acest tânăr de numai 22 de ani pe nume Ionuț, cu o pungă de brățări în brate…întrebandu-mă foarte politicos dacă doresc sa-i cumpăr o brățară deoarece îi este foame și frig.

S-a făcut verde la semafor, și am tras undeva pe stânga..Scot din geantă 10 lei ii dau băiatului banii, și îi spun asa.

Nu vreau sa-mi dai nicio brățară, dar promite-mi ca nu îți iei d-r-o-g-u-r-i și ca intr-adevar îți iei ceva de mâncare.
Când a văzut cei 10 lei mâinile lui tremurau ca varga și băiatul îți răspunde sub nicio forma nu-i va cheltui pe d-r-Ø-g-u-r-i.

M-a întrebat dacă am ceva de mâncare prin mașina, din păcate nu aveam nimic decât niște caramele. I-am dat o mână de caramele, și 3 pastile de analgezic gel deoarece la ambele picioare avea o cangrena de toată frumusețea, și l-am întrebat dacă îl dor picioarele. Și mi-a spus ca s-a obișnuit cu durerea.

I-am dat apa și a luat pe nerăsuflate o pastila, ții se rupea sufletul și inima de disperarea cu care a înghit pastila ca să scape de dureri.

L-am întrebat de ce se d-r-Øghează?
Ce îl doare atât de tare sufletește?

Răspunsurile lui au fost crunte și dureroase ca îți venea sa rupi cămașă de pe tine.

Mi-a spus ca el este de la tara, și ca l-a crescut doar bunica care ulterior s-a stins iar asta i-a provocat o mare suferință deoarece a pierdut singura persoana care l-a iubit cu adevărat.

Și ca îl doare sufletul pentru ca mama lui naturală nu l-a dorit, nu l-a iubit, nu l-a căutat niciodată și ca numai știe nimic de ea.
De asemenea nu știe nici cine este tatăl lui.
Ca nu-si cunoaste familia și rădăcinile, decât pe bunica. Avea lacrimi în ochi când povestea toate aceste lucruri, și o tristețe imensa!!!

Ma uitam la el și ii vedem toate rănile sufletești, și trupești. Îi simțeam neputință, suferința, durerile, gândurile de su-Ïcid, inocența de copil nevinovat…dar în acelas timp îi vedeam și măreția.

Trebuie sa ai mult curaj ca suflet sa te întrupezi intr-o asa familie dezbinată și sa dai piept cu o viata asa dură.

Era atât de slab, tremura, vorbea politicos, coerent, avea niște picioare umflate și pline de cangrena la doar 22 de ani…încât stai și te gândești ce sa faci sa-i alini un pic suferinta.

Și atunci am mai băgat mâna în geantă și i-am dat toți banii pe care ii aveam la mine, și l-am întrebat dacă îi este foame. Și mi-a spus ca ii este ffff foame și frig…erau doar 13 grade azi noapte.

L-am întrebat dacă vrea M’C și mi-a răspuns cu niște ochi mari…că da, vrea M’C. Și dacă pot sa-i i-au Big Tasty cu Sprit’e.

Eu i-am răspuns, îți i-au tot ce-ți poftește ție inima.

I-am spus sa nu plece din intersecție ca ma întorc.

M-am dus la M’C i-am luat ce mi-a cerut, ma aștepta în intersecție disperat. Mi-a spus că are o foame de lup, și ca de-abia așteaptă sa-l mănânce ca este și cald.

Mi-a spus ca sunt singura care s-a oprit la el, in atâtea ore. Ca sunt singura ca l-a întrebat atâtea lucruri și ca mi-am dat interesu sa-l ascult. Mi-a spus ca oamenii sunt răi, ca îl înjură, îl alungă, îl blesteamă, îl scuipă, că a încercat de atâtea ori sa se sinucidă și nu i-a reușit. Că nu are pe nimeni căruia sa-i pese de el, ca nimeni nu i-a dat atâția bani…( nu va gândiți ca i-am dat milioane ) dar pentru el o hârtie de 10 lei era aur..

Concluzia este urmatoarea: nimeni nu se dr-Ø-ghe-ază de placere, nimeni nu devine alcoolic de placere, nimeni nu face pros-tyt-uțye de placere, nimeni nu face depresie, anxietate, și atacuri de panica de la prea mult bine. Nimeni nu se sinucide de la prea mult bine.
Nimeni nu ajunge pe străzi de la prea mult bine în familie.
Nimeni nu ajunge boschetar, hot, pungaș, criminal de la prea mult bine.

În spatele acestor adictii, se ascund traume foarte mari, secrete de familie foarte mari, crime în familie, drame, povesti cu final tragic..

Sufletul unui copil are nevoie de mama și de tata, când părinții lipsesc din peisaj copilul pășește în lume cu stângul. Și va întâmpina multe dificultăți în viața.

Viata nu este roz, viață este o jungla și supraviețuiesc doar cei puternici..

Când nu ai sprijin, suport familial, când nu ai familia închegată, când nu ai casă, când nu ai siguranță zilei de mâine, când nu ai armonie în familie….Sufletul trăiește în zbucium și durere.

Acest copil a preluat toată karma grea a familiei lui. Toată dezbinarea și toate greșelile strămoșilor lui le-a preluat el.
Le plătește la cel mai înalt nivel de suferință.

Nu este o panorama de om, nu este un bochetar, nu este un leneș, nu este un prost.

Este un suflet de copil într-un trup de adult, care a avut neșansa sa se nască intr-o familie dezbinată.

Nu el face ceea ce face, durerea din sufletul lui caută alinare.

Sufletul lui s-ar liniști instant dacă mama și tata l-ar cauta și l-ar lua acasă în inima lor. Dacă mama și tata l-ar imbratișa, și i-ar spune …Te iubim, te rog iarta-ne! Atât de simplu dar atât de greu pentru mulți dintre noi. Ignoranta și prostia ucide.

Atunci tot zbuciumul din sufletul lui, ar dispărea iar nevoia de droguri nici nu ar mai exista.

Suferința unui om pleacă de la lipsa de iubire.

Noi fără iubire am ajunge pe străzi ca acest copil.

La sfârșit Ionuț îmi dăruiește din toată bogăția inimii sale o brățară, insistent chiar…și îmi spune așa:

Va rog luați brățara asta ca să aveți ceva de la mine.💔

Eu atât am putut sa fac pentru el. ❤️

PS: Am făcut postarea cu acordul lui și poza la fel..poate îl mai vad oameni prin zona care îl pot ajuta.

Sursa : Facebook

ajax-loader-2x Poveste de viață în București

This Post Has Been Viewed 3 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *