Televiziune Online Ieftină
Reading Time: < 1 minute
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on martie 10, 2024 by admin24news

Un barbat din Alexandria, despre care apropiatii stiu ca are obiceiul sa mai calce stramb, a crezut ca a gasit scuza perfecta sa lipseasca o noapte de acasa.

Acesta i-a dat un SMS sotiei ca a fost retinut 24 de ore de politisti, si ca nu mai poate vorbi, urmand sa revina a doua zi acasa, rugandu-si sotia sa stea linistita, ca nu e grav. Dupa care si-a inchis telefonul.

Femeia, destul de suspicioasa, dupa ce l-a sunat de cateva ori, fara rezultat, a apelat direct politia, mai mult curioasa despre infractiunea de care acesta este acuzat

Nu mica i-a fost mirarea sa afle ca, de fapt, sotul ei nu a avut nicio treaba cu oamenii legii, care habar nu aveau de respectivul.

Posibil insa sa il cunoasca, dupa ce acesta se va intoarce acasa, avand in vedere starea de nervozitate a consoartei, dar si scuzele pe care acesta le va gasi cand va vedea ca nevasta nu a muscat gogoasa cu retinerea pentru 24 de ore.

https://teleorman-news.ro/un-barbat-din-alexandria-si-a-mintit-sotia-ca-a-fost-retinut-de-politisti-24-ore-ce-a-urmat/

ajax-loader-2x Un barbat din Alexandria si-a mintit sotia ca a fost retinut de politisti 24 ore. Ce a urmat – Teleorman News- Stiri din Teleorman

This Post Has Been Viewed 41 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *