Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: < 1 minute
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on ianuarie 13, 2024 by admin24news

Asa da ✅ Inca un pas spre normalitate si oras european: Trotuarul din fata politiei judetene, blocat pentru masini.

Intr-un oras sufocat de autoturisme, parcate si pe sosele, si in intersectii, si pe trotuare, si pe spatii verzi, un exemplu negativ in oferea IPJ Teleorman, in fata sediului parcand masini ale institutiei, fix pe trotuar. Colac peste pupaza, acolo era montat si un semn de „OPRIREA INTERZISA”, cu un semn aditional de „cu exceptia autovehiculelor autorizate”, desi semnul este valabil doar pe strada, nicidecum pe trotuar.

Long story short, dupa reabilitarea trotuarului de pe str Ion Creanga, cu fonduri europene, primaria a blocat fizic accesul pe trotuar in fata sediului politiei judetene, montand ghivece mari de flori.

Lucru care ar trebui sa se intample pe toate trotuarele din Alexandria, in special cele reabilitate cu fonduri europene, unde primaria nu mai are dreptul, pe cel putin 6 ani de zile de la receptia lucrarilor , sa marcheze locuri de parcare.

Astfel incat, conform legislatiei in vigoare, nicio masina nu va mai avea voie sa fie parcata pe principalele artere din Alexandria, si anume strada Dunarii si str Bucuresti, unde trotuarele au fost reabilitate cu fonduri europene. Ca si plus pentru Primarie, remarcam si blocarea fizica cu stapisori a accesului pe trotuarul pe pe str Cuza Voda, intersectia cu Bucuresti, dar si de la intrarea in parcul „cinema”, din statia de taxi

Ramane de vazut daca conducerea primariei isi va asuma acest pas spre normalitate si oras european intr-un an electoral, si va bloca fizic accesul masinilor pe toate trotuarele, cel putin cele reabilitate pe fonduri UE, avand in vedere ca masura va fi una nepopulista, pentru cei obisnuiti sa parcheze la intrarea in scara blocului.

Sursa https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02gPJmtUrQvqTDDtTyJKKXqwLg2GGDd9jM4jf94RsqEtTnYcPrdKn2e6Sg7D49TRMJl&id=100064729987531

ajax-loader-2x Asa da ✅ Inca un pas spre normalitate si oras european: Trotuarul din fata politiei judetene, blocat pentru masini.

This Post Has Been Viewed 6 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *