Televiziune Online Prin IPTV
The image is completely black and does not contain any visible content or discernible features.
Reading Time: < 1 minute
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on iunie 2, 2024 by admin24news

Noi filme, seriale, documentare, dar şi transmisiuni sportive în direct vor putea fi urmărite în iunie pe Max, noua platformă de streaming a Warner Bros. Discovery, fosta HBO Max.

Seriale în luna iunie pe Max
Din 17 iunie, pe Max, este difuzat al doilea sezon al unuia dintre cele mai aşteptate seriale ale anului: „Casa Dragonului” („House of the Dragon„). Noul sezon va avea 8 episoade.

Westerosul este în pragul unui război civil sângeros, Consiliul Verde şi Consiliul Negru luptând pentru regele Aegon şi, respectiv, regina Rhaenyra. Pentru că fiecare tabără crede că locul său este cel care îi revine de drept pe Tronul de Fier, lupta va fi una crâncenă între cele două părţi.

House of the Dragon Season 2 | Official Trailer | Max
Din 11 iunie, Max aduce primul sezon din serialul “Klara”. Klara (Izabela Kuna) e o femeie trecută de 40 de ani, care a divorţat de curând. Ea are o mamă toxică, un tată absent, o pisică prolifică şi problemele tipice care apar în viaţă, dar crede că visurile ei vor deveni realitate. Ani întregi, a tânjit după Alex, care e însă căsătorit. Din fericire, Klara îi are alături pe prietenii ei, Wronka şi Wojtek.

Mai multe detalii

https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/ce-filme-si-seriale-vedem-pe-max-in-luna-iunie-2024-trailere

ajax-loader-2x Ce filme și seriale vedem pe Max în luna iunie 2024 (Trailere)

This Post Has Been Viewed 24 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *