Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: 2 minutes
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on octombrie 30, 2023 by admin24news

Cum ar fi să accepți o aventură cu caiacul pe Dunăre, la Sulina? O dorință mai veche a fost aceea de a vâsli pe Dunăre, în Golful Musura din Sulina, și de a admira apusul din caiac. 🛶 Dacă este și printre activitățiile tale viitoare, te îndemnăm să nu mai amâni momentul! Ești aproape de […]

Cu caiacul în Delta Dunării

Cum ar fi să accepți o aventură cu caiacul pe Dunăre, la Sulina?

O dorință mai veche a fost aceea de a vâsli pe Dunăre, în Golful Musura din Sulina, și de a admira apusul din caiac. 🛶

Dacă este și printre activitățiile tale viitoare, te îndemnăm să nu mai amâni momentul! Ești aproape de apă, de ceea ce înseamnă Delta, fauna existentă și natura sălbatică.

Te așteaptă o experiență foarte faină!❤️

Traversarea canalului Sulina din caiac, printre vapoare și bărci de mare viteză, poate adăuga un strop de adrenalină. 😉 Dacă ştii dansul pe valuri nu vei avea probleme. Padela a vrut la Cristi, eu nu m-am împotrivit, chiar m-am bucurat de plimbarea în acest ecosistem unic!


Am povestit într-un articol separat despre îndrăgita Sulina, despre plaja ei fantastică dar şi despre activităţi de petrecere al timpului liber. Este una dintre locațiile la care ne întoarcem cu drag de fiecare dată.


Cu caiacul la farul vechi
Pentru a vedea apusul pe Dunăre, la Sulina, nu e musai să închiriezi un caiac. Se organizează foarte multe excursii în Delta Dunării printre care şi plimbarea cu barca pe canalul Sulina până la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră, la ceas de seară.

img_20220714_190115 Cu caiacul în Delta Dunării

ajax-loader-2x Cu caiacul în Delta Dunării

This Post Has Been Viewed 25 Times

2 thoughts on “Cu caiacul în Delta Dunării”
    1. Sper că nu vă deranjează că am copiat articolul Mi-a plăcut foarte mult și daca îmi dați voie am sa mai Copiez dar cu sursă bineînțeles Am să vă contactez și pe site la voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *