Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: < 1 minute
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on ianuarie 16, 2024 by admin24news

Creepy much? YouTube a anunțat recent că va elimina de pe platformă un anumit tip de content creat cu ajutorul AI-ului. Este vorba despre materiale în care, cu ajutorul AI-ului, copii sau adulți sunt „readuși la viață” și povestesc cu vocea lor felul în care au dispărut sau murit. Este la modă un tip de […]

Creepy much? YouTube a anunțat recent că va elimina de pe platformă un anumit tip de content creat cu ajutorul AI-ului. Este vorba despre materiale în care, cu ajutorul AI-ului, copii sau adulți sunt „readuși la viață” și povestesc cu vocea lor felul în care au dispărut sau murit.

Este la modă un tip de conținut numit „true crime”. Sunt canale de YouTube și podcast-uri care vorbesc despre tot felul de crime sau răpiri celebre, analizează indiciile, ce-a făcut poliția etc.

Probabil aduc multă audiență. Și pe Netflix sunt astfel de documentare. Problema este că mai nou unii creatori de conținut de pe YouTube au început să folosească AI-ul pentru a anima victime ale acelor crime, iar AI-uri audio povestesc cu vocea acelor victime ce li s-a întâmplat, în detalii prea dure.

Nici nu contează detaliile, de fapt. Un părinte n-ar trebui să-și vadă și să-și audă copilul dispărut pe YouTube, povestind cu vocea lui cum a fost răpit sau omorât.

In recent months, content creators have used AI to narrate numerous high-profile cases, including the abduction and death of British two-year-old James Bulger, as reported by The Washington Post. There are also similar AI narrations about Madeleine McCann, a British three-year-old who disappeared from a resort, and Gabriel Fernández, an eight-year-old boy who was tortured and murdered by his mother and her boyfriend in California. (TechCrunch)

Lumea roboților: YouTube va elimina conținutul creat cu AI care simulează realist violența

ajax-loader-2x Lumea roboților: YouTube va elimina conținutul creat cu AI care simulează realist violența

This Post Has Been Viewed 6 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *