Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: 2 minutes
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on octombrie 7, 2023 by admin24news

CLEAN WATERS 2023În perioada 18 septembrie – 1 octombrie 2023, Inspectoratul General al Politiei Române, prin Directia de Politie Transporturi, în cooperare cu Inspectoratul General al Politiei Frontiera, Autoritatea Navala Româna si Garda Nationala de Mediu, a initiat, organizat si coordonat, la nivel european, operatiunea „CLEAN WATERS 2023”.

07.10.2023 | IGPR ARESTAT PREVENTIV PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISCLa data de 4 octombrie 2023, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj, împreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, în municipiul Turda, într-un dosar privind savârsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc.

07.10.2023 | IGPR PERCHEZITII SI DOSARE PENALE PENTRU INVESTIGAREA INFRACTIUNILOR ECONOMICEPolitistii specializati în investigarea criminalitatii economice, din cadrul Politiei Române, au efectuat, în perioada 22 septembrie – 5 octombrie 2023, 123 de perchezitii domiciliare. În cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice au fost instituite masuri asiguratorii de peste 102 milioane de lei.

07.10.2023 | IGPR PERSOANE DISPARUTE SAU URMARITE, DEPISTATE DE POLITISTIDirectia de Investigatii Criminale organizeaza si coordoneaza activitatea de localizare si prindere a urmaritilor la nivel national si international, precum si cea de identificare a cadavrelor si a persoanelor cu identitate necunoscuta, respectiv cea de clarificare a situatiei persoanelor disparute.

07.10.2023 | IGPR DESEURI PERICULOASE DESCOPERITE DE POLITISTILa data de 6 octombrie a.c., politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Calarasi au pus în executare un mandat de perchezitie la sediul unei societari comerciale, din judetul Calarasi.

06.10.2023 | IGPR UPDATE: CERCETATI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISCÎn urma activitatilor efectuate de catre politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, împreuna cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara, într-o cauza privind savârsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, au fost descoperite si ridicate 1.567 de kilograme de masa verde.

06.10.2023 | IGPR PERCHEZITII PENTRU INFRACTIUNI DE NATURA SEXUALA SI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR SI AL MUNITIILORAstazi, 6 octombrie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Caras-Severin, împreuna cu procurori D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caras-Severin, efectueaza 13 perchezitii domiciliare în Caras-Severin, la adresele unor persoane banuite de trafic de minori, trafic de persoane, coruperea sexuala a minorilor, proxenetism, act sexual cu un minor, constituirea unui grup infractional organizat în scopul comiterii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor si uzul de arma fara drept.

06.10.2023 | IGPR RETINUTI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC SI MARE RISCLa data de 6 octombrie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Covasna, împreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, au pus în aplicare 14 mandate de perchezitie domiciliara, în judetul Covasna, 5 mandate de aducere, la persoane banuite de trafic de droguri de risc si mare risc si cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept.

Sursă: http://www.politiaromana.ro/ro/

ajax-loader-2x Ultimele noutati 07.10.2023 | IGPR

This Post Has Been Viewed 5 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *