Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: 2 minutes
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on septembrie 25, 2023 by admin24news


Infracțiuni rutiere constatate de polițiştii giurgiuveni: doi şoferi drogați şi unul băut

https://breakingnewsgiurgiu.ro/infractiuni-rutiere-constatate-de-politistii-giurgiuveni-doi-soferi-drogati-si-unul-baut/

  Ora 09.50, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au oprit pentru control un autoturism, condus de către un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Oinacu. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor susbtanțe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

  Ora 20.13, pe strada Libertății, din localitatea Bolintin Vale, polițiștii giurgiuveni au oprit pentru control un autoturism, condus de către un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor susbtanțe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

  Ieri dimineață, la ora 07.50,  pe bulevardul CFR, din municipiul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 33 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

ajax-loader-2x Infracțiuni rutiere constatate de polițiştii giurgiuveni: doi şoferi drogați şi unul băut

This Post Has Been Viewed 20 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *