Televiziune Online Prin IPTV
Reading Time: 2 minutes
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Last Updated on ianuarie 25, 2024 by admin24news


Alex era un astronaut care visa să exploreze spațiul de când era mic. Așteptase cu nerăbdare ziua în care urma să plece în prima sa misiune pe Stația Spațială Internațională. Totul părea să meargă bine, până când a avut loc o defecțiune la modulul de andocare. Alex a fost nevoit să iasă în spațiu pentru a repara problema, dar nu a reușit să se reconecteze la cablul de siguranță. A fost prins de o explozie care l-a aruncat în derivă, fără nicio șansă de salvare.
Alex a încercat să nu intre în panică, dar știa că timpul lui era limitat. Avea doar câteva ore de oxigen în costumul său spațial și nicio legătură cu baza. Singurul lui tovarăș era casca lui, care îi reda sunetul bătăilor inimii și al respirației. Alex a privit în jur, sperând să vadă vreo urmă de viață sau de civilizație. Dar tot ce vedea era întunericul infinit și stelele îndepărtate.
Alex a început să își amintească de viața lui pe Pământ, de familia și prietenii lui, de pasiunea lui pentru spațiu. A realizat că nu regreta nimic, că își trăise visul, chiar dacă avea să se sfârșească așa. A simțit o pace interioară, o acceptare a destinului său. A decis să nu se mai lupte, să se lase purtat de forțele cosmice. A închis ochii și a așteptat să moară.
Dar nu a murit. După ce a pierdut cunoștința, a fost găsit de o navă extraterestră care îl urmărea de ceva timp. Extratereștrii l-au salvat și l-au adus la bordul navei lor. L-au tratat cu respect și curiozitate, încercând să comunice cu el. Alex a fost șocat și uimit, dar și recunoscător. A înțeles că nu era singur în univers, că existau alte forme de viață, poate chiar mai avansate decât a lui. A simțit o nouă speranță, o nouă aventură. A zâmbit și a întins mâna spre extratereștri, gata să înceapă o nouă călătorie.
Sursă:Gideon

ajax-loader-2x O poveste frumoasă

This Post Has Been Viewed 8 Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *